Alpinist Utilitar Baia Mare

Alpinism Utilitar Baia Mare

Alpinist Utilitar Baia Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Alpinist Utilitar Baia Mare: Alpinism Utilitar Baia Mare.

Inceputul firmei noastre a fost legat de necesitatea de a gasi ceva durabil, inovativ si functional. Suntem creativi, flexibili, traditionalisti, dar si nonconformisti, iar produsele si serviciile noastre se incadreaza perfect in decorul in care alegeti sa traiti, traditional, sau ancorat in ultimele tendinte. 

  Alpinismul Utilitar este o modalitate de acces si de obtinere a unei pozitii de lucru sigure pentru lucrul la inaltime sau in spatii cu acces dificil. A fost initial dezvoltata din tehnicile de speologie alpina cu scopul de a obtine o metoda simpla si eficienta prin care lucratorul sa poata accesa rapid si in maxima siguranta diferite locatii dificile fara a folosi schele, nacele sau alte dispozitive de acces.

 Principiul de baza al alpinismului utilitar este ca permanent lucratorul sa fie atasat (prin intermediul hamului de lucru) la doua corzi legate in puncte independente.

     Cele doua corzi independente au fiecare scopul ei:

  1. Coarda de lucru - sustine greutatea lucratorului. Echipamentul folosit pe aceasta coarda permite deplasarea lucratorului in ambele sensuri (sus-jos).

  2.Coarda de siguranta - pentru urgente. Pe aceasta coarda se afla un dispozitiv de siguranta care nu este incarcat cu greutate si este folosit doar in cazuri de urgenta. Acest dispozitiv nu permite miscare in jos pe coarda. In cazul putin probabil in care coarda de lucru se deterioreaza sau devine inutilizabila, coarda de siguranta previne caderea lucratorului.

  Fiecare alpinist utilitar primeste o instruire riguroasa privind atat tehnica cat si echipamentul folosit, si este testat periodic, evaluarile facandu-se individual. Deasemenea, fiecare alpinist este instruit in vederea efectuarii de operatiuni de salvare si acordarii primului ajutor. Echipamentele folosite sunt periodic verificate si intretinute dupa proceduri de lucru stricte.

 
 Principalele beneficii ale alpinismului utilitar:
 •  Posibilitatile de acces sunt practic nelimitate (indiferent de locatie , inaltime, etc.). Alpinistii utilitari pot lucra in locuri cu acces dificil, stramte, etc. unde alte metode de acces nu pot fi folosite. Nu este necesar spatiu liber sau teren drept sub punctul de lucru.
 •  Datorita eliminarii costurilor pentru mijloace fixe, precum schelelele, ajungandu-se la costuri totale reduse fata de metodele clasice de acces.
 •  Operativitate maxima datorita timpilor de instalare si dezinstalare foarte mici.
 •  Benficiarul contacteaza o singura firma, alpinistii utilitari asigurand atat accesul cat si executia lucrarilor. Companiile de alpinism utilitar din intreaga lume pot asigura lucratori
 • alpinisti precum inspectori, curatitori geamuri, sudori, vopsitori, etc.
 •  Deoarece nu se blocheaza caile de acces cu mijloace mecanizate sau schele nu este afectata functionarea normala a obiectivelor pe durata lucrarilor, iar deranjul cauzat ocupantilor cladirilor, pietonilor sau traficului este minim.
  Integrarea cu succes a tehnicilor de alpinism utilitar in sectoare dificile, cum ar fi industria petroliera (platformele marine) sau industria extractoare de gaze au intarit increderea in aceasta metoda de acces, dovedind inca o data ca orice lucrare poate fi executata eficient si in maxima siguranta. 
  Oferim la cele mai inalte standard de calitate, servicii profesionale de alpinism utilitar pentru toti clientii nostri. Tinta noastra este sa avem cel mai bun raport calitate pret pe piata din Romania, respectand cerintele partenerilor care aleg compania noastra.
  Avantajele reale ale alpinismului utilitar sunt observate atunci cand costurile curente de acces la zonele de lucru sunt disproportionale in raport cu volumul de munca ce trebuie realizat.
  Alpinismul utilitar este o metoda de acces in zona de lucru, utilizand corzi si tehnici de speologie si alpinism. Alpinismul utilitar permite realizarea unei mari varietati de lucrari la inaltimi mari dar si in locatii cu accesul dificil fara a implica ridicarea schelelor sau utilizarea altor tipuri de echipamente/utilaje grele. Aparuta din tehnici utilizate in alpinism si speologie, alpinismul utilitar a devenit un important instrument de lucru cu costuri reduse.

   Dorim sa crestem impreuna si sa fim un pion important in dezvoltarea dumneavoastra, asa cum dumneavoastra sunteti pentru noi. Standardele de calitate ridicate in ceea ce priveste serviciul de alpinism utilitar Baia Mare, promptitudinea efectuarii comenzilor si deschiderea fata de nevoile clientilor ne recomanda ca partener

Servicii

 • Alpinism utilitar
 • vopsiri, zugraveli lavabile la fatade (silozuri, tancuri de bere, blocuri, spalari cladiri din panouri tip sandwich, birouri cu fatade din sticla);
 • spalare fatade cu jet de apa sub presiune;
 • reparatiile locale cu tencuiala mecanizata;
 • zugravirea sau vopsitoria cu aparate de pulverizat Wagner.
 • Decoratiuni interioare
 • Spalat fatade
 • Protectii anticorozive
 • Termosisteme
 • Rasini epoxi
 • Hidroizolatii
 • Restaurari cladiri istorice

Galerie foto