Alpinist Utilitar Botosani

Alpinist Utilitar Botosani

Alpinist Utilitar Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Alpinist Utilitar Botosani: Alpinist Utilitar Botosani.

 

Firma noastra din Botosani reprezinta o Intreprindere Individuala de alpinism utilitar ce are ca activitate lucrul la inaltime (fara schele) folosind tehnici si echipamente moderne de lucru in zone greu accesibile unde siguranta si calitatea lucrarilor sunt elemente de baza ale activitatii noastre.

 Toate lucrarile se executa de catre alpinisti utilitari atestati cu o vasta experienta in domeniu, cu minim de deranj, zgomot si in deplina siguranta, asigurandu-se garantia unor lucrari de calitate.
 Renuntarea la schele si macarale ne scuteste de multe probleme ce apar prin folosirea acestor utilaje (bani, timp, etc) si a impus acest domeniu pe piata romaneasca de prestari servicii.

  Firma noastra va ofera garantie pentru orice lucrare realizata de alpinistii nostri, specialisti in acest domeniu, lucrul in coarda. Ne obligam sa respectam toate normele si standardele in ceea ce priveste executia lucrarilor in cauza pentru a oferi satisfactie clientilor. 

 Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra va asiguram ca veti fi multumiti de serviciile noastre si vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra.
 Ceea ce isi propune compania noastra  este sa ofere produse si servicii de calitate superioara in domeniile in care activeaza, respectand proceduri clare de lucru, cu personal calificat, pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie, care asigura un nivel inalt al calitatii produselor si serviciilor oferite.
 Avantajele reale ale alpinismului utilitar sunt observate atunci cand costurile curente de acces la zonele de lucru sunt disproportionale in raport cu volumul de munca ce trebuie realizat.
 

 Alpinismul utilitar este o metoda de acces in zona de lucru, utilizand corzi si tehnici de speologie si alpinism. Alpinismul utilitar permite realizarea unei mari varietati de lucrari la inaltimi mari dar si in locatii cu accesul dificil fara a implica ridicarea schelelor sau utilizarea altor tipuri de echipamente/utilaje grele. Aparuta din tehnici utilizate in alpinism si speologie, alpinismul utilitar a devenit un important instrument de lucru cu costuri reduse.

 Alpinismul utilitar poate schimba in totalitate abordarea lucrarilor prin:

 •  siguranta maxima a lucratorilor prin folosirea echipamentelor de protectie certificate;
 •  instalare si dezinstalare rapida a sistemelor de acces la zona de lucru;
 •  reducerea costurilor prin eliminarea cheltuielilor de montare si demontare a schelelor;
 •  nu se blocheaza caile de acces prin montarea schelelor;
 •  reducerea substantiala a duratei de pregatire si de executie;
 •  solutii practice si sigure de rezolvare a problemelor indiferent de inaltime si conditii de acces.

Servicii

 Echipa noastra, dispunand de instrumente si echipamente de inalta performanta, fac fata cu promptitudine unei game largi de solicitari si situatii complexe in domeniul lucrarilor la inaltime, dupa cum urmeaza:

 • Intretinere si curatire fatade-vopsitorii
 • Constructii, montaje, vopsitorii structuri metalice
 • Telecomunicatii (montaje de antene si cabluri)
 • Publicitate (montari meshuri ,reclame si firme luminoase) • Iluminare ambientala si peisagistica.
 • Spectacole si promotii.
 • Masuratori si foto structuri metalice cu ultrasunete
 • Interventii speciale.