Alpinist Utilitar Bucuresti-Sector 4

Alpinist Utilitar - NASTASE CRISTIAN

Alpinist Utilitar Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Alpinist Utilitar Bucuresti-Sector 4: Alpinist Utilitar - NASTASE CRISTIAN.

 Nastase Cristian specializat in lucrul la inaltime folosind tehnici cele mai moderne de alpinism utilitar, o vasta experienta in domeniu cu posibilitatea si capacitatea de a executa o gama larga de servicii in materie de alpinism utilitar in Bucuresti cat si in orice alt oras din tara. 

 Societatea noastra va poate oferi consultanta gratuita in acest domeniu si va pune la dispozitie o solutie moderna de abordare a lucrarilor cu ajutorul tehnicilor de alpinism utilitar. Apeland la serviciile noastre de alpinism utilitar puteti avea garantia si increderea executarii unor lucrari de calitate. Folosind cel mai sistem modern de corzi putem avea acces in zone greu accesibile cu minim de deranj. Sistemul de corzi nu impiedica vizibilitatea obiectivului, nu afecteaza activitatea de la sol, se monteaza si se demonteaza foarte repede economisind astfel timp si bani. 

 In Romania, alpinismul utilitar, sau industrial, cum este numit adesea, a cunoscut o dezvoltare deosebită în ultimele doua decenii, cand au fost puse bazele legale, tehnice şi stiintifice ale acestei activiti şi au largit domeniul sau de aplicare.
 Ca şi în alte tari ale lumii, profesia de alpinist utilitar, ”Rope Access” cum este cunoscută pe plan mondial, face parte integrantă din vastul domeniu al lucrului la inalţime, avînd multe parţi comune, dar şi aspecte divergente.
 Acest aspect a impus ca orice alpinist utilitar să cunoasca si sa aplice frecvent în activitatea sa profesionala tehnicile moderne de lucru la inalţime, cum ar fi, de exemplu, sistemele de oprire a caderii şi instalatiile de ridicat şi transport manuale şi mecanice.      

 Alpinismul Utilitar este o modalitate de acces si de obtinere a unei pozitii de lucru sigure pentru lucrul la inaltime sau in spatii cu acces dificil. A fost initial dezvoltata din tehnicile de speologie alpina cu scopul de a obtine o metoda simpla si eficienta prin care lucratorul sa poata accesa rapid si in maxima siguranta diferite locatii dificile fara a folosi schele, nacele sau alte dispozitive de acces.

  Principiul de baza al alpinismului utilitar este ca permanent lucratorul sa fie atasat (prin intermediul hamului de lucru) la doua corzi legate in puncte independente. Cele doua corzi independente au fiecare scopul ei:

  1. Coarda de lucru - sustine greutatea lucratorului. Echipamentul folosit pe aceasta coarda permite deplasarea lucratorului in ambele sensuri (sus-jos).

  2. Coarda de siguranta - pentru urgente. Pe aceasta coarda se afla un dispozitiv de siguranta care nu este incarcat cu greutate si este folosit doar in cazuri de urgenta. Acest dispozitiv nu permite miscare in jos pe coarda. In cazul putin probabil in care coarda de lucru se deterioreaza sau devine inutilizabila, coarda de siguranta previne caderea lucratorului.

 Dorinta noastra este sa crestem impreuna si sa avem un rol foarte important dezvoltarea dumneavoastra, asa cum dumneavoastra sunteti pentru noi. Standardele de calitate ridicate in ceea ce priveste serviciul de alpinism utilitar, promptitudinea efectuarii comenzilor si deschiderea fata de nevoile clientilor ne recomanda ca partener.

 

Produse si Servicii 

Serviciile oferite de firma noastra in materie de alpinism utilitar sunt: 

 • vopsitorie interioara / exterioara: structuri metalice, cladiri, fatade blocuri, hale industriale, depozite, piloni, turnuri, silozuri etc
 • termoizolatii locuinte
 • montari, demontari, aplicare protectie anticoroziva la structuri metalice
 • montari si demontari structuri metalice si cosuri industriale
 • montari, demontari geamuri
 • decopertari si demolari
 • fatade blocuri
 • deszapeziri acoperisuri
 • reparatii acoperisuri
 • amenajari scari de bloc
 • raschetat
 • tencuieli, etansari de rosturi, zugraveli si vopsitorii fatade
 • hidroizolatii
 • montare si intretinere jgheaburi, burlane si alte sisteme pluvial
 • spalat geamuri
 • amenajari interioare

Galerie foto