Alpinist Utilitar Sighisoara

Alpinism Utilitar Lucrari la Inaltime Sighisoara

Alpinist Utilitar Sighisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Alpinist Utilitar Sighisoara: Alpinism Utilitar Lucrari la Inaltime Sighisoara.

    Munca si dedicatia de a face ceea ce ne place inspira optimismul si seriozitatea in tot ceea ce iese de pe mainile noastre.
    Alpinismul utilitar este un tip de munca, dezvoltat initial de la tehnicile utilizate in alpinism si speologie, care se aplica tehnici practice pentru a permite lucratorilor sa acceseze locatii dificile, fara utilizarea de schele, leagane sau o platforma de lucru.
    Alpinistii utilitari coboara, urca si traverseaza cu ajutor unor franghii pentru a accesa si lucra in timp ce sunt suspendati la inaltime.
    Coarda de alpinism este folosita ca sprijin si este destinata pentru a elimina probabilitatea de o cadere. Alpinistii utilitari folosesc un sistem de protectie suplimentar pentru un eventual esec improbabil al corzii principale. Acest sistem de protectie este realizat, de obicei, prin utilizarea a doua franghii – una lucru si una de siguranta.
    Cele mai frecvente cereri de alpinism utilitar includ: inspectie, topografie, intretinere, si de constructie pe poduri, baraje, turbine eoliene, turnuri, cladiri, pante geologice si instalatii industriale.


    Alpinismul utilitar poate schimba in totalitate abordarea lucrarilor prin

Executie mai rapida a lucrarilor fata de alte firme care utilizeaza schele;
Avantajele lucrului la inaltime cu ajutorul corzilor
Corzile sunt instalate si demontate cu rapiditate, intrucat alpinisti utilitari lucreaza in coarda timpul necesar inceperii lucrarilor si deplasarii intre sectiuni este considerabil mai mic decat cel pentru instalarea, demontarea schelelor si transportul acestora.
O oferta de pret mai avantajoasa, reducandu-se cheltuielile necesare: achizitionarii, montarii si demontarii schelei;
Angajatii firmei au atestat in meseria de operator alpin si totodata meseriasi cu vasta experienta in domeniul constructiilor;
Firma isi asuma in totalitate normele privind protectia muncii.
La cerere asiguram si materialele necesare executarii lucrarilor. In unele cazuri plata lucrarii se poate efectua si in rate pe o durata de pana la 1 an.
Corzile sunt demontate de pe santier la sfarsitul fiecarei zi de munca. Activitatea la sol este neafectata, accesul in coarda permitand frecvent ca terti executanti sa-si continue activitatea
Alpinisti utilitari pot executa lucrari in conditii dificile sau in perimetru unde folosirea schelelor ar fi imposibila.

Servicii

    Constructii

Reparatii tencuieli (fatade blocuri)
Termoizolatii (polistiren, pluta, izopren)
Vopsitorie, zugraveli, aplicatii conducte, jgheaburi, burlane
Diverse montaje in pereti si structuri de beton
Lucrari de intretinere silozuri, furnale etc.
Montaje cabluri si componente de telecomunicatii

    Curatenie si intretinere fatade

Spalare geamuri sau fatade
Siliconare geamuri, schimbare geamuri (cladiri inalte, hale)
Acuire alucobond sau aluminiu

    Publicitate

Montare: afise, bannere, casete luminoase, mesh-uri, spoturi, backlituri, frontlituri, autocolante, litere spatiale volumetrice
Picturi publicitare


    Alte servicii

Liftari echipamente grele
Toaletari arbori
Salvari animale
Escaladari apartamente (deblocari usi)
Decopertari tencuieli deteriorate
Degajari zone cu risc (turturi, zapada)
Controale nedistructive, inspectii foto si video
Masuratori in zone greu accesibile
Iluminare ambientala (de sarbatori)
Montaj spoturi / decoratiuni luminoase

Galerie foto