Alpinist Utilitar Urziceni

Alpinism Utilitar Urziceni

Alpinist Utilitar Urziceni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Alpinist Utilitar Urziceni: Alpinism Utilitar Urziceni.

    Suntem aici pentru a va ghida pas cu pas spre a face o alegere in concordanta cu domeniul amenajarilor si izolatiilor. Sfaturile cele mai bune pentru casa si afacerea ta la noi le gasesti. Nu iti oferim, ci iti demonstram.
    Venim in intampinarea dumneavoastra cu experienta bogata in toate domeniile adiacente constructiilor: achizitionare, livrare, receptie toate intr-o permanenta comunicare cu partenerii nostri.
    Munca si dedicatia de a face ceea ce ne place inspira optimismul si seriozitatea in tot ceea ce iese de pe mainile noastre.
    Alpinismul utilitar este un tip de munca, dezvoltat initial de la tehnicile utilizate in alpinism si speologie, care se aplica tehnici practice pentru a permite lucratorilor sa acceseze locatii dificile, fara utilizarea de schele, leagane sau o platforma de lucru.
    Alpinistii utilitari coboara, urca si traverseaza cu ajutor unor franghii pentru a accesa si lucra in timp ce sunt suspendati la inaltime.
    Coarda de alpinism este folosita ca sprijin si este destinata pentru a elimina probabilitatea de o cadere. Alpinistii utilitari folosesc un sistem de protectie suplimentar pentru un eventual esec improbabil al corzii principale. Acest sistem de protectie este realizat, de obicei, prin utilizarea a doua franghii – una lucru si una de siguranta.
    Cele mai frecvente cereri de alpinism utilitar includ: inspectie, topografie, intretinere, si de constructie pe poduri, baraje, turbine eoliene, turnuri, cladiri, pante geologice si instalatii industriale.

Servicii

    Constructii

Reparatii tencuieli (fatade blocuri)
Lucrari de intretinere silozuri, furnale etc.
Termoizolatii (polistiren, pluta, izopren)
Vopsitorie, zugraveli, aplicatii conducte, jgheaburi, burlane
Diverse montaje in pereti si structuri de beton
Montaje cabluri si componente de telecomunicatii

    Curatenie si intretinere fatade

Spalare geamuri sau fatade
Siliconare geamuri, schimbare geamuri (cladiri inalte, hale)


    Publicitate

Montare: afise, bannere, casete luminoase, mesh-uri, spoturi, backlituri, frontlituri, autocolante, litere spatiale volumetrice
Picturi publicitare


    Alte servicii

Liftari echipamente grele
Controale nedistructive, inspectii foto si video
Masuratori in zone greu accesibile
Iluminare ambientala (de sarbatori)
Toaletari arbori
Salvari animale
Escaladari apartamente (deblocari usi)
Decopertari tencuieli deteriorate
Degajari zone cu risc (turturi, zapada)
Montaj spoturi / decoratiuni luminoase

Galerie foto